Úvod Novinky Osobnosti
Moderátorka Karin Majtánová: Pred rokom si splnila jeden veľký sen
Moderátorka Karin Majtánová: Pred rokom si splnila jeden veľký sen

Moderátorka Karin Majtánová: Pred rokom si splnila jeden veľký sen

Otvorili sme okienko pre zvedavé otázky.

Relácia Dámsky klub a jej štyri moderátorky sa tešia veľkej popularite. Chceli by ste sa o nich dozvedieť viac? Opýtajte sa ich prostredníctvom sociálnej siete Dámsky klub. Naše moderátorky vám radi odpovedia.

Tri zvedavé otázky zodpovedala aj Karin Majtánová. V okienku „Opýtate sa našich moderátoriek“ prezradila, že si pred rokom splnila sen. V marci 2023 sa začala venovať spevu. „Splnila som si jeden zo životných snov. Veľmi ma to baví a teším sa, že môžem podujatia ktoré moderujem aj odspievať,“ povedala moderátorka.

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku

K dobrej nálade Karin Majtánovej stačí ranné slnko. Jednu z diváčok zaujala jej neustále hnedá pokožka. Vplyvom slnečného žiarenia a častého opaľovania pokožka starne rýchlejšie. Karin sa však slnečných lúčov neobáva. „Ja som typologicky tmavší hnedý typ, taký kreolský,“ uvádza.

Vďaka tejto vlastnosti jej pokožka slnečné lúče lepšie toleruje. Karin Majtánová však nezanedbáva ani starostlivosť. „Vždy sa o pokožku, ktorá aj je vystavená slnečným lúčom príkladne postarám,“ dodáva.

Starnutia sa nebojí. „Snažím sa starnúť s gráciou a myslím si, že aj vrásky patria k nášmu veku, pretože sú to zapísané skúsenosti,“ dodáva múdre slová na záver.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia