Úvod Novinky Tipy z programu
TV a rozhlasové tipy na celý týždeň: Skutočné príbehy aj svieže komédie
TV a rozhlasové tipy na celý týždeň: Skutočné príbehy aj svieže komédie

TV a rozhlasové tipy na celý týždeň: Skutočné príbehy aj svieže komédie

Na čo sa tento týždeň môžete tešiť v televíznom a rozhlasovom vysielaní?

Pondelok odštartujeme sviežou romantickou komédiou Sme stvorení jeden pre druhého, ktorú ponúkne o 20:30 hod. Jednotka. Nasledovať bude relácia Reportéri, po nej krimiseriál Inšpektor Max a nakoniec Poirot. Dvojka o 20:35 hod. ponúkne vedecko populárny dokumentárny film Sila mesiaca, po ktorom odvysiela ďalšiu časť relácie Experiment.

Ak sa vám videá nezobrazujú správne, obnovte stránku.

Utorkový večer sa už tradične ponesie v znamení napätia. Od 20:30 hod. môžete sledovať seriál Oktopus v dvoch častiach za sebou. O 22:35 hod. Jednotka odvysiela ďalšiu časť seriálu Miesto zločinu Ostrava. Na Dvojke môžete od 20:10 hod. sledovať historický seriál Vodcovia ríše a oživené archívy, po ktorom bude nasledovať dokumentárny film Mark Zuckerberg: Vládca Facebooku.

Jednotka v stredu o 22:30 hod. ponúkne detektívny film Vraždy v Toulouse, nasledovať bude film Pretvárka. Dvojkaod 20:10 hod. ponúkne prírodopisný dokument Universum: Big Bend – najdivokejšia hranica Ameriky. O 21:00 hod. môžete sledovať film Paco Rabanne, polstoročie extravagancie, dokumentárny film o slávnom módnom návrhárovi.

Štvrtkový večer na Jednotke už tradične odštartuje v spoločnosti hudobno-zábavnej relácii Hit roka s populárnymi glosátormi a hosťami. O 21:40 hod. si nenechajte ujsť ďalšiu epizódu zábavnej šou Citrónshow s Richardom Lintnerom a Jankou Slačkovou. Dvojka o 20:35 hod. ponúkne Prípad Pinochet, dokumentárny film o vojenskom prevrate v Chile a nasledujúcej diktatúre generála Pinocheta.

Piatkový večer na Jednotke vám spríjemní zábavná relácia Milujem Slovensko. Od 22:00 hod. môžete sledovať Citrónshow. Diváci Dvojky môžu sledovať reláciu Família, po ktorej bude nasledovať pokračovanie historického seriálu Katarína Veľká III.

Sobotný večer už tradične odštartujeme reláciou Záhady tela, v ktorej sa opäť dozviete zaujímavé fakty a mýty o ľudskom tele. Nasledovať bude Citrónshow a Hit roka. Na Dvojke môžete od 20:40 hod. sledovať film Havrania cesta, dlhometrážny hraný debut režiséra Martina Hollého.

V nedeľu večer môžete na Jednotke sledovať Toni – pôrodný asistent, nemeckýseriál z lekárskeho prostredia. Dvojka prinesie film o živote Zdeny Studenkovej, ktorého autorom je Juraj Lehotský. Celý TV program nájdete na tomto odkaze.

Rozhlasové tipy

RTVS ponúkne divákom naživo zápasy slovenskej reprezentácie v rozhlasovom vysielaní Rádia Slovensko. Rádio Slovensko bude celý týždeň už tradične hostiť zaujímavých ľudí v rámci relácie Hosť Rádia Slovensko, ktorú môžete počúvať vždy od 13:05 hod. Na zaujímavých hostí sa môžete tešiť aj večer v relácii Nočná pyramída. Svoje vedomosti si budete môcť overiť vďaka vedomostnej relácii Čo ja viem.

Bohatý program si pre poslucháčov pripravilo aj Rádio Devín. Chýbať nebudú obľúbené relácie Ars litera či Ars musica, ako aj hudobná rubrika plná tipov s názvom Čo dnes počúva. Počúvať nezabudnite ani na Kultúrne správy, jediný spravodajský blok výlučne z oblasti kultúry a umenia.

Každý deň môžete odštartovať počúvaním rubriky Ráno na eFemku či správami, ktoré prináša Rádio Regina. Celý rozhlasový program všetkých staníc RTVS nájdete na tomto odkaze.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia