Úvod Novinky Osobnosti
Helena Vondráčková chystá veľké slovenské turné. Čo robí tesne pred koncertom?
Helena Vondráčková chystá veľké slovenské turné. Čo robí tesne pred koncertom?

Helena Vondráčková chystá veľké slovenské turné. Čo robí tesne pred koncertom?

Česká speváčka je na hudobnej scéne už celých 60 rokov.

Česká diva onedlho poteší slovenských fanúšikov. Spolu s kapelou Charlie Band sa od 12. apríla predstavia v mestách Lučenec, Prešov, Žilina, Nitra, Martin a Banská Bystrica.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

„Budem vystupovať aj v Banskej bystrici, pretože na toto mesto rada spomínam. Najmä na banskobystrické zvony, to bol taký rad vystúpení, s Gustávom Bromom sme tam často vystupovali. Teším sa, že sa tam opäť pozriem, lebo mám odtiaľ aj môjho nového psíka,“ povedala nám speváčka.

Na hudobnej scéne je neuveriteľných 60 rokov, od roku 1964. Vydala viac ako 90 LP a CD, celosvetovo predala okolo 20 miliónov hudobných nosičov. Poznajú ju v zahraničí a to najmä v Poľsku a Nemecku. Spieva, hrá vo filmoch, muzikáloch a vo veku 76 rokov je v obdivuhodnej kondícii.

Ak sa vám fotografia nezobrazuje správne, obnovte stránku

Na každý svoj koncert sa teší a publikum miluje. Má nejaké rituály pred vystúpením? „Som rada, keď mám tesne predtým trochu pokoja, aby som sa mohla sústrediť a vydýchnuť a potom tam vyraziť,“ prezradila.

Turné skončí v máji a už teraz vie, ako bude vyzerať jej leto. „Budem na hausbóte s manželom, teším sa, že pôjdem aj k moru na Kanárske ostrovy s priateľmi. Budem sa starať o záhradu, zvieratá, budeme s manželom rybárčiť. Budem plávať a jazdiť na kajaku, mám veľa plánov,“ dodala.

Helena Vondráčková bola hosťkou v relácii Hit roka, ktorú môžete sledovať vo štvrtok o 20.30 na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia